Ett julbrev från skolans rektor


Bandhagens skola 2017-12-19

 

Hej

Nu har en hel hösttermin gått och det är snart jullov. För en del elever deras första hösttermin och för andra den sista höstterminen, i Bandhagens skola.

Som ni vet så planeras det att skolan ska växa till en F-9 skola. Vi är, tillsammans med Utbildningsförvaltningen och SISAB, i början av planeringen av detta och återkommer när vi har mer information.

Under hösten har det hänt många saker i skolan. En del elever har även varit på museer, teater- och studiebesök, ute i naturen…

Under jullovet kommer vissa klassrum att målas om. Några saker som vi alla varit delaktiga i är Skoljoggen, The English Day, Luciafirande och adventsfirande. På avslutningsdagen 21/12 äger årets Diktfest rum. Det årliga fackeltåget till Vantörs kyrka för adventsfirande lyste upp decembermörkret och skolkörens framträdande bidrog till en härlig stämning.

 

Eleverna startar torsdag 11/1 kl. 8.15 enligt ordinarie schema. Vi vill påminna om det är studiedag för all personal den 10/1, vilket innebär att hela skolan (även fritids) är stängt.

 

Med allt detta i minnet vill vi passa på att önska er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

/Ylva, Lasse och Kristin

 

Kommentarer

Populära inlägg