Veckobrev v. 8

Hej alla barn och föräldrar!


Vi har haft en härlig vecka i skolan! Igår åkte vi på utflykt till  Aquaria Vattenmuseum där vi bland annat såg många spännande fiskar. På vägen hem åkte vi färja från Djurgården till Slussen. Det var roligt!


I skolan har vi jobbat med:


SV: Vi har läst klart boken Fröken Spöke. Vi tror att hon är ett riktigt spöke som bor i skolans källare! Eleverna har jobbat med Veckans ord, det märks på resultatet att de har tränat hårt. Vi har också pratat om olika slags väder. Titta gärna i skrivboken i svenska!
NO: Vi avslutade vårt tema om vatten när vi var på muséet igår. Elevernas experiment med salt och vatten är nu klart. Det mesta av vattnet har avdunstat och nu kan vi se att saltet ligger kvar i botten.
SO: Nu är vi klara med historia och medeltiden. Eleverna har spelat teater och gjort en gemensam tidslinje om medeltiden. Titta gärna på deras filmer som Andreas kommer att lägga ut senare idag.


Nästa vecka, v. 9. är det SPORTLOV. Eleverna är lediga hela veckan. Skolan börjar igen måndagen 5/3 kl. 08:15. Då börjar en ny elev i klassen.


Vecka 11 är det dags för utvecklingssamtal. Eleverna kommer att sluta 12:30 varje dag. Jag skickar ut tider för utvecklingssamtal efter sportlovet. Jag bokar tolk till dem som behöver det.


Trevlig helg!
Lana&Andreas

Kommentarer

Populära inlägg