Veckobrev v. 20

Hej alla barn och föräldrar!


Den här veckan har vi jobbat med:


SV: Snart har vi läst klart den tredje boken om Jack, Varulvar i Storkyrkan.
Eleverna har läxa, Veckans ord, till onsdagen 23/5.


NO: Vi jobbar med ett kapitel i NO-boken som handlar om sommaren. Vi har jobbat med läsförståelse och sammanfattat texten i den gula skrivboken. Vi har pratat om vad som händer i naturen när det blir sommar, om bär och om insekter. Denna vecka läste vi om spindlar och ormar.


SO: När vi jobbade med barnkonventionen lärde vi oss att alla barn har rätt att säga vad de tycker. Vi har pratat om orden åsikt och argument. Nu har vi börjat jobba med argumenterande text.






Här kommer information från idrottsläraren Maria:




http://lillalisaaa.blogg.se/images/2011/lc3a4ngdhopp_2_152958519.gifTisdagen den 22:e maj är det dags för ”Bandhagsspelen 2018”. Det är en friidrottstävling där 4-6 + grundsär deltar. Idrottsdagen kommer att hållas på Enskede IP. Eleverna samlas som vanligt i skolan på morgonen och beräknas vara tillbaka ca 13.00. Eleverna får matsäck från skola men det kan vara bra att ha med sig en vattenflaska då barnen kommer att röra på sig mycket. Kläder efter väder och lämpliga skor (gympaskor) behövs. Vid frågor ring gärna 08- 508 488 41 eller maila till maria.wallbom@stockholm.se
Med vänlig hälsning
Maria Wallbom idrottslärare


Torsdagen 24/5 är det Öppet Hus på Bandhagens skola 15-18. Alla föräldrar är välkomna att besöka skolan, titta i barnens klassrum eller ta en fika i matsalen. Det är obligatoriskt närvaro för eleverna!

Måndagen 28/5 åker vi på utflykt till Skansen. Mer information om det kommer nästa vecka.

Fredagen 8/6 är det skolavslutning kl. 08:30.


Trevlig helg!


/Lana&Andreas

Kommentarer

Populära inlägg