Sista veckobrevet!

Hej alla barn och föräldrar!


Detta är läsårets sista veckobrev☺


I måndags var vi på utflykt. Vi hade en underbar dag tillsammans! Först åkte vi till Skansen och tittade på djur. Vi träffade en hungrig påfågel som ville smaka av elevernas matsäck...Sedan besökte vi Storkyrkan i Gamla Stan. Eleverna var så duktiga, de lyssnade och  ställde frågor till prästen Ulf.


Denna vecka har vi läst ut kapitel 7 i boken Häxor i tunnelbanan. Vi kommer att läsa klart boken nästa vecka. Vi har också jobbat med Veckans ord. Eleverna har skrivit återgivande text och berättat om utflykten till Skansen.


I torsdags avslutade vi vårt tema i SO/Svenska - efter att ha jobbat med FN:s barnkonvention har vi nu skrivit egna argumenterande texter. Vilka fantastiska texter de har skrivit! Jag är så stolt över alla elever!


Nästa vecka är det sista skolveckan för detta läsår. Onsdagen 6/6 är eleverna lediga pga. Nationaldagen.


Fredagen 8/6 är det skolavslutning kl. 08:30  på skolgården utanför matsalen. Samling i klassrummet 08:15. Kl. 09:00 går vi tillbaka till klassrummet och säger hej då. Klockan 9:30 är det fika på skolgården för alla elever, föräldrar och lärare. Sen är det SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Förberedelseklassen säger hej då till 4 elever som kommer att börja i andra klasser och i andra skolor.


Höstterminen börjar måndagen 20/8 kl. 09:00 på skolgården.


Vi vill tacka er alla för ett gott samarbete under detta läsår. Vi önskar er en underbar sommar!


Lana & Andreas

Kommentarer

Populära inlägg